måndag 16 juli 2007

Evas lista

Evas lista (inspirerad av Anna )

Veckans utspel: Helt ärligt känns det som att utspelen var rätt frånvarande under veckan. Å andra sidan är det som någon sa "Almedalen är som en fiskskål, man vet inte riktigt vad som händer utanför den"

Veckans fulaste: Foppatofflorna - kom igen nu! Sluta ha fula och ovettiga skor på er. Ska man förstöra fötterna ska man åtminstone göra det med stil!

Veckans dryck: Rosévin. Mitt blod har blivit lite ljusare under veckan.

Veckans sak: visitkorten. Mina tog slut...

Veckans blogg: Politikerbloggen och Almedalsbloggen konkurrerar tufft om platsen.

Veckans roligaste: Middagen som Kristina på Svenskt näringsliv anordnade var en riktig succé. Schysst med de mer informella mötena.

Veckans tråkigaste: Att det var så förbannat kallt mest hela tiden.

Veckans fråga: "Vad blir det för väder imorgon?" och "Var är efterfesten idag?"

Veckans minglare: Har flera personer som alltid var lika roliga att träffa på. Förutom de proffsminglare som jag känt sedan tidigare bör folk som Timbros Fredrik Segerfeldt, Erik Zsiga, Viktor Fladwad och Tobias Holdstock, Primes Elias Wästberg, Almedalsbloggens Magnus Ljungqvist, landstingsrådet Gustav Andersson, Politikerbloggens hela crew med flera med flera nämnas.

Veckans tråkigaste minglare: Personerna från ett universitet som tråkade ut folk till den milda grad att ryktet om deras tråkighet gick som en löpeld. En förbundsstyrelseledamot från ett ungdomsförbund gick och sa till pressekreteraren för ett annat förbund som jag satt och pratade med att ordföranden var tvungen att räddas. Pressekreteraren gick fram och vände på förbundsordföranden och sa "Jag tycker du bör hälsa på Eva". Med ett lättat leende kunde förbundsordföranden och jag prata om gamla minnen istället. Att bli känd som en tråkig minglare på det sättet... hmmm kanske man är på fel ställe?!

2 kommentarer:

  1. Ho ho, underbart Eva! Som sagt, du var definitivt en av de bästa minglarna under veckan. Du är lika bra på att mingla som du är på att opinionsbilda. Heja!

    SvaraRadera
  2. Haha, inte dåligt betyg :) Tack!

    SvaraRadera